Exposició Visita comentada per a grups: coneix CaixaForum Barcelona

VISITA A L'EDIFICI

Visita comentada per a grups: coneix CaixaForum Barcelona

Visita en grup l'antiga fàbrica Casaramona, un dels exemples més bonics del modernisme industrial català. Hi pots anar amb un grup d'amics, de companys de feina o d'antics companys d'escola i triar el dia i l'hora que us convinguin més per conèixer l'edifici de Josep Puig i Cadafalch i la seva transformació en centre cultural. Podreu recórrer els carrers, pujar a les terrasses i conèixer la història de l'edifici, sempre acompanyats d'un mediador o mediadora que resoldrà tots els dubtes i curiositats que tingueu.

Les visites que s'ofereixen a grups, amb un màxim de 30 persones, tenen una durada d'una hora i es poden fer en català, castellà, anglès o francès.

Reserves al tel. 93 184 71 42 o a l'e-mail: rcaixaforumbcn@magmacultura.net

Horaris

Horari per convenir, dins del d'obertura del centre.

Comentaris

60 euros / grup

Reserva

En el telèfon 93 184 71 42 o per email

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Sota el braç: entre el palmell de la mà i l'aixella

Un acostament als límits que han condicionat històricament el treball de l'artista i la relació d'aquest amb el seu entorn més proper.

ALTRES FORMATS

Músiques a l'antiguitat

La música com a porta d'accés a la vida de quatre grans civilitzacions antigues: l'Orient, Egipte, Grècia i Roma. Prop de 400 objectes relacionats amb la música permeten imaginar i reproduir la banda sonora d'aquest període històric, comprès entre el tercer mil·lenni aC i el segle IV dC.