Exposició Lorenzo Senni

Del cicle de  Música "DNIT"

Lorenzo Senni

Presenta Persona

L'artista milanès arriba a DNIT per presentar el seu últim àlbum, Persona, acompanyat d'un potent làser xou. El trance intimista que ofereix Senni l'ha situat com un referent en l'avantguarda de l'experimentació electrònica.


El 2012 va treure Quantum Jelly amb el segell eMego, que li va valer el reconeixement internacional. L'àlbum investiga la música trance dels anys noranta, en transforma l'estructura bàsica i la converteix en un so introspectiu, que ell mateix va batejar com a "trance puntillista". El 2014 va editar l'àlbum Superimpositions, amb Boomkat. L'artista continua explorant la desconstrucció del gènere, creant melodies a través d'arpegis dinàmics amb sintetitzadors i l'ús de la repetició.


El 2016 ha estat un any clau en la carrera de Senni. El fitxatge per Warp Records l'ha posat en el punt de mira i el seu nou EP ha estat avalat per la crítica. Amb Persona, el compositor perfecciona al màxim un discurs en el qual fa dos anys que hi treballa i que li permet que la música trance sigui més accessible per al gran públic.

Horaris

Divendres 26 de maig, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

CONCERTS I ESPECTACLES

Deathprod

Un dels millors directes d'ambient del panorama actual. La presència de Deathprod a DNIT és una cita única que no et pots perdre, ja que rarament actua en directe.