Exposició Mimesi

ALTRES FORMATS

Mimesi

Segons Aristòtil, la imitació, la mimesi, forma part de la nostra condició natural. Som "animals mimètics", és a dir, éssers que imiten per aprendre, participar, distingir-se i també divertir-se. Et proposem que facis servir la llum i les ombres per convertir-te en un dels grans herois grecs. Imita'n rere la tela les postures competitives, representades en les ceràmiques antigues.  Aguanta uns segons i fes-te una foto: veuràs com en poden ser, de poderosos, els gestos.

Aquest és un espai dins de l'exposició pensat principalment per al públic familiar. S'hi proposa una activitat que convida els participants a explorar de manera creativa i lliure algun dels aspectes de l'exposició.

Recomanat per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Activitat gratuïta, inclosa amb l'entrada a l'exposició

Horaris

De dilluns a diumenge, de 10 a 20 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

PROJECCIONS

El cuento de la princesa Kaguya

Una parella de pagesos ancians troba la petita Kaguya dins d'una planta de bambú i decideixen acollir-la. La nena creix feliç amb ells fins que un dia decideixen traslladar-se a la ciutat perquè es converteixi en princesa.

VISITA A LES EXPOSICIONS

Visita en família: Disney. L'art d'explicar històries

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador.

ALTRES FORMATS

"Hi havia una vegada…"

Un racó dedicat als contes i a les formes que tenim d'explicar-los, per poder descobrir i experimentar amb les múltiples maneres d'explicar històries.