Exposició Mimesi

ALTRES FORMATS

Mimesi

Espai familiar i educatiu

Segons Aristòtil, la imitació, la mimesi, forma part de la nostra condició natural. Som "animals mimètics", és a dir, éssers que imiten per aprendre, participar, distingir-se i també divertir-se. Et proposem que facis servir la llum i les ombres per convertir-te en un dels grans herois grecs. Imita'n rere la tela les postures competitives, representades en les ceràmiques antigues.  Aguanta uns segons i fes-te una foto: veuràs com en poden ser, de poderosos, els gestos.

Aquest és un espai dins de l'exposició pensat principalment per al públic familiar. S'hi proposa una activitat que convida els participants a explorar de manera creativa i lliure algun dels aspectes de l'exposició.

Recomanat per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Activitat gratuïta, inclosa amb l'entrada a l'exposició

Horaris

De dilluns a diumenge, de 10 a 20 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONCERTS I ESPECTACLES

CaixaForum en família

Els caps de setmana podeu gaudir del pack família: visites a les exposicions o a l'edifici + espectacles familiars o projeccions del cicle Petits cinèfils.

ENTRADA 7 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

Moonrise Kingdom

Una noia i un noi de dotze anys s'enamoren, fan un pacte secret i fugen cap a terrenys inexplorats. Un grup de cerca local es desplega per trobar-los.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

Isla de perros

Quan tots els gossos de Megasaki són desterrats a Illa Brossa, el jove Atari Kobayashi decideix anar a trobar la seva mascota.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank