Exposició CONFERÈNCIA A CÀRREC DEL COMISSARI: LA COMPETICIÓ A L'ANTIGA GRÈCIA

CONFERENCIES I DEBATS

CONFERÈNCIA A CÀRREC DEL COMISSARI: LA COMPETICIÓ A L'ANTIGA GRÈCIA

Una primera aproximació a la tesi de l'exposició conduïda per Peter Higgs, conservador del British Museum i especialista en arquitectura i escultura de l'antiga Grècia, amb un interès especial en terracotes, bronzes i joieria del període hel·lenístic.

Ha investigat i publicat sobre les mètopes del temple d'Apol·lo a Bassae, el monument a Nereida, el mausoleu d'Halicarnàs i les arques del temple d'Atena Poliàs a Priene. El seu treball ha estat clau per a la reforma i la remodelació de la secció dedicada a la Grècia clàssica al British Museum.

Conferència en anglès amb traducció simultània al castellà.

Horaris

Divendres 24 de novembre, a les 19 h 

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Joseph Beuys. Instal·lació permanent

Es compta darrere de l'os - Espai de dolor, de l'artista Joseph Beuys, és un espai que demana el recolliment i l'aïllament de l'exterior.

ALTRES FORMATS

Disney. L'art d'explicar històries

Walt Disney (Estats Units, 1901 - 1966) va ser pioner en la translació cinematogràfica dels contes clàssics mitjançant una narrativa moderna, més accessible per al públic actual. Aquesta mostra destaca els orígens literaris i les reinterpretacions dutes a terme per l'artista i els seus equips successors.

ALTRES FORMATS

Passejades de Nobel

El fotògraf Kim Manresa i el periodista Xavi Ayén capten de manera espontània els premis Nobel de Literatura als seus llocs de residència o en escenaris de les seves obres. Vint-i-tres retrats acompanyats de reflexions sobre aquestes trobades íntimes que dibuixen un mapamundi literari.