FILTRAR ACTIVITATS DE FAMILIA
  • Tipus d'activitat
    més filtros
  • fechas
    més filtros
     

Concerts i espectacles

Papageno & Cia.

En aquest concert, de to còmic i distès, en Papageno busca l'amor a través d'algunes de les òperes més famoses de Mozart. A partir de 5 anys.

Tallers

Retratar-te en blanc i negre

Viatjarem al passat per aprendre sobre el retrat en blanc i negre i descobrir una de les moltes formes de representar figures humanes. A partir de 5 anys.

gratuïta

 

Projeccions

CaixaForum en família

Els caps de setmana de setembre i octubre podeu gaudir del pack família: visites a les exposicions o a l'edifici +  espectacle familiar. 

entrada 9 €

50 % de dte. clients CaixaBank

Visita a les exposicions

Visita en família: Arqueologia del present

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador. A partir de 8 anys.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank 

Projeccions

Esmorzar amb Petits Cinèfils

Els matins dels dissabtes podeu gaudir del pla familiar: projecció de cinema del cicle Petits Cinèfils + esmorzar a la nostra cafeteria.

entrada 9 €

10 % de dte. clients de CaixaBank

Vols rebre totes les novetats sobre CaixaForum puntualment en el teu correu?

Projeccions

El nen i la bèstia

En Kyuta, un nen solitari que viu a Tòquio, creua la frontera al món imaginari i es fa amic d'en Kumatetsu, una criatura sobrenatural que es converteix en el seu guia espiritual.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

La noia que saltava a través del temps

Un dia la Makoto rep un do ben peculiar: la capacitat d'anar cap enrere en el temps fent uns salts gegants. La Makoto farà servir aquesta habilitat per evadir els problemes i allargar la diversió.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Altres formats

Visita en família: labEMPREN

Coneixerem l'experiència de persones emprenedores, proposarem solucions innovadores a problemes quotidians i reflexionarem sobre el valor de productes del nostre dia a dia.

inscripció 3 €

 

Visita a les exposicions

Visita en família: A peu de carrer

Amb aquesta visita familiar descobrirem que la fotografia és una eina creativa i d'exploració i coneixement de l'entorn més immediat, com els carrers de la nostra ciutat. A partir de 8 anys.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank