exposicions

Velázquez i el Segle d'Or

L'obra de Velázquez, observada al costat d'obres d'altres artistes contemporanis del pintor sevillà per entendre l'intrigat context històric, artístic i social de la seva obra. 

exposicions

L'enemic viu al sofà

Una aproximació al singular món escènic i de titelles de Joan Baixas, ànima del Teatre La Claca, a partir d'una instal·lació amb ninots, pintures, vídeos, cartells, artefactes, fotografies i altres objectes. 

exposicions

Toulouse-Lautrec i l'esperit de Montmartre

Una mostra de la trajectòria de l'artista durant la seva vida a Montmartre, compartida amb artistes moguts per la bohèmia i l'avantguarda, i que reflecteix un període essencial per al desenvolupament de l'art modern.

exposicions

Una certa foscor

L'exposició pren com a punt de partida simbòlic l'espai buit que deixa a la sala del Louvre el quadre robat de La Gioconda per reflexionar sobre conceptes relacionats amb l'opacitat, l'ocultació, el buit, la mirada i la condició de l'espectador.

VOLS REBRE TOTES LES NOVETATS SOBRE CAIXAFORUM PUNTUALMENT EN EL TEU CORREU?

exposicions

Turbulències. Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani

Abandonant prejudicis i transcendint els límits tradicionals de l'art, els artistes s'endinsen en la realitat social i cultural per descobrir nous punts de vista sorprenents i provocadors.

CARREGAR MÉS RESULTATS