ALTRES FORMATS

Velázquez i el Segle d'Or

A partir de l'observació d'obres provinents del Museu del Prado i dels materials didàctics, l'alumnat descobrirà un període que va deixar mestres de la pintura universals.

ALTRES FORMATS

Visita comentada a l'edifici de CaixaForum Barcelona

L'itinerari permet a l'alumnat descobrir i conèixer una part de la història de Barcelona, de l'edifici i dels canvis que ha experimentat l'arquitectura durant l'últim segle.

Ciència ALTRES FORMATS
Més informació

 

ALTRES FORMATS

Visita dinamitzada a l'edifici de CaixaForum Barcelona

L'itinerari permet descobrir i conèixer part de la història de Barcelona i dels canvis que ha experimentat l'arquitectura durant l'últim segle.

Ciència ALTRES FORMATS
Més informació

 

TALLERS

El mural de Sol LeWitt

Els més petits es podran moure al ritme de les línies de colors de l'Splat!, el gran mural de l'artista Sol LeWitt que presideix el vestíbul de CaixaForum.

Ciència TALLERS
Més informació

 

TALLERS

Encaixos

En Quiric, el nostre amic interactiu, us convida a reconèixer les formes geomètriques en l'arquitectura de l'edifici de CaixaForum. 

Ciència TALLERS
Més informació

 

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

TALLERS

CaixaLab Experience. Laboratori d'emprenedoria

En aquest taller l'alumnat descobrirà el procés d'emprenedoria i les característiques i els valors d'una actitud emprenedora.

Ciència TALLERS
Més informació

 

EDUCAIXA DINS DE L’AULA

Amplia la teva experiància en RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

Vídeos, interactius, infografies... Més de 800 recursos digitals per visualitzar i descarregar gratuïtament i que et permetran complementar les activitats que es fan al centre. Tot, classificat per nivells educatius i per àrees de coneixement. 

Amplia la teva experiància en DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

Programes i materials gratuïts en préstec sobre diferents temàtiques que proporcionen recursos atractius i motivadors per complementar i enriquir les classes. Demana el kit que t’interessi i te l’enviem al teu centre. 

EN EL BLOG D'EDUCAIXA

Com avaluar la competència d’aprendre a aprendre?

En el darrer lliurament del nostre blog parlem sobre la importància de desenvolupar la competència d’aprendre a aprendre del nostre alumnat. Aprendre a aprendre és la capacitat de perseguir i persistir en l’aprenentatge, d’organitzar el propi aprenentatge a través de la gestió eficaç del temps i la informació, tant individualment com en grup.

Aprendre a aprendre: una competència clau per al segle XXI

En el document The Future of Education and Skills: Education 2030, publicat per l’OCDE el 2018, s’identifiquen els nombrosos reptes als quals s’enfronta la nostra societat. El futur és incert i no podem predir-lo, però podem preparar-nos tan bé com sigui possible per encarar les transformacions que hagin d’arribar.